Jacobine van Weelden

Jacobine siteJacobine is opgeleid in de psychologie en in de accountancy. Deze vakgebieden combineert ze graag in haar werkzaamheden. Sinds 2014 heeft zij een eigen bedrijf, waarin in 2020 ook haar partner Daniël van Weelden is toegetreden. Samen zijn zij een brede kring van ondernemers van dienst.

In 2021 heeft Jacobine haar titel AA (MKB) behaald. Toch kijkt ze verder dan de accountancy en ligt haar interesse bij de veelzijdigheid binnen het ondernemerschap en bij alle advieswerkzaamheden die daaruit volgen. Jacobine krijgt energie van complexe, uitdagende opdrachten waar ze actief mee aan de slag gaat.
Ze is geïnteresseerd in de achtergronden van menselijk gedrag en wil graag bijdragen aan relaties bij veranderingsprocessen binnen het ondernemerschap. Ze werkt doelgericht met een analytische instelling en heeft ervaring met diverse familiebedrijven.

Open en oprecht, gedreven, gericht op het (laten) afstemmen van mensen op elkaar, geïnteresseerd in mediation, cijfermatig inzicht. Jacobine past haar kennis, vaardigheden en betrokkenheid toe in het adviseren van familiebedrijven. Maar ook in het bewogen zijn met mensen om haar heen, hen bij te staan, dichtbij en ver weg.

Contact: Bel 06-26286723 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van een ondernemersnetwerk, bestuurslid van kerkelijke activiteiten commissie

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jvweelden

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Zuid-Veluwe
   Molenparkweg 30-A Lunteren

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.