drs. Jan Pieter van Ree RA RV

JP siteJan Pieter ziet het als zijn missie om ondernemers en hun familie deskundig en betrokken te faciliteren zodat zij knopen kunnen doorhakken op voor hen cruciale momenten. De combinatie van deskundigheid (bedrijfseconomie, accountancy, business valuation en mediation), ondernemers- en levenservaring en persoonlijke betrokkenheid maakt dat ondernemers en hun familie graag met hem aan tafel zitten.

Jan Pieter heeft ca. 15 jaar gewerkt bij een accountantskantoor, waarvan ca. 10 jaar als directeur en mede-eigenaar. In 2006/2007 heeft hij afscheid genomen van de accountancy en is zich geheel gaan richten op advisering aan ondernemers en hun bedrijven, met als specialisatie bedrijfwaardering en bedrijfsoverdracht. Een groot deel van zijn werkzaamheden speelt zich af in conflictsituaties, zoals  beëindiging van samenwerking, uitkoop van aandeelhouders en echtscheidingen waarbij een onderneming betrokken is. Hierin treedt hij, afhankelijk van de setting, partijdig (partijadviseur) of onpartijdig (arbitrage, bindend advies, bemiddeling, advies) op. Drijfveren bij deze werkzaamheden zijn eerlijkheid, billijkheid en waar mogelijk harmonie.

Contact: Bel 06-53805444 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website