Astrid van Os

Astrid van Os site 2018 klein

Astrids stijl van samenwerken wordt gekenmerkt door luisteren, verbinden en erkenning geven. Haar persoonlijke werkstijl is verantwoordelijkheid nemen, overzicht houden, zorgdragen en zorgvuldig afronden. Ze geeft ruimte aan wat (nog) niet is gezegd, is beschikbaar en heeft de fijngevoeligheid om aan te sluiten bij waar de ander nu is. Deze kerntalenten maken haar betrouwbaar en effectief in haar rol van contextueel adviseur. In deze rol loopt zij op met ondernemende families waar de harmonie onder druk staat en verbindingen onderhoud en herstel nodig hebben. In deze rol trekt ze samen op met de senior adviseurs van ProMissie.

In haar eindverantwoordelijke rol voor de interne organisatie van ProMissie coördineert zij
het officemanagement, de backoffice en het supportteam van adviesmedewerkers ten dienste van de ProMissie adviseurs. In deze positie vervult ze een spilfunctie en is een stabiele, vaste waarde waarop zowel de klantrelaties als de adviesteams kunnen terugvallen. Ze kan hiervoor putten uit een ruime ervaring in diverse functies binnen landelijk opererende organisaties.

Astrid houdt van heldere communicatie, is gericht op een open sfeer, geeft aandacht en is
mens- en doelgericht. Haar maatschappelijke betrokkenheid wordt zichtbaar in het werk voor de door haarzelf opgerichte stichting die zich al meer dan 20 jaar inzet voor hulp aan kwetsbare kinderen en families in Oekraïne.

Contact: Bel 085-8771690 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Linkedin: www.linkedin.com/in/astridvanosgies/

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website