Pieter Foekens MBA RAB

Chris van Beek 9703 site defPieter is een ondernemende generalist die in een dynamische omgeving graag samen resultaten boekt. Hij snapt de opgave en de context. Hij creëert overzicht. Hij waardeert kwaliteit en authenticiteit bij mensen. Daardoor is hij in staat snel te verbinden om samen succesvol te zijn. Zijn drive is te zoeken naar integrale oplossingen en hij begrijpt de impact daarvan op het familiebedrijf.

Pieter heeft brede managementervaring in complexe organisaties. Zijn passie ligt op het gebied van leiderschap, bedrijfsvoering, veranderkunde en vastgoed. Ook heeft hij een warm hart voor maatschappelijk verantwoordelijk en toekomstgericht ondernemen. Juist in het familiebedrijf komen al deze verschillende aspecten mooi bij elkaar. Aanvullend op zijn bedrijfskundige opleiding Master of Business Administration heeft hij de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging afgerond.

Als adviseur zoekt en levert Pieter onderbouwde pragmatische en gedragen oplossingen. Hij onderscheidt zich door vanuit meerdere perspectieven naar het vraagstuk te kijken. Daarbij heeft hij oog voor de verschillende belangen in het familiebedrijf en weet deze met elkaar in lijn te brengen.

Naast zijn werk voor ProMissie is Pieter bestuurlijk actief als vrijwilliger in het sociaal maatschappelijk domein. Naast lokale betrokkenheid is hij onder meer voorzitter van de vereniging HipHelpt en lid van de Raad van Toezicht van Tot Heil des Volks.

Contact: Bel 06-12209761 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van CBMC, lid van diverse ondernemersverenigingen, lid van diverse besturen.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/pieterfoekens

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website