Jolanda Oosterom

Jolanda siteJolanda begeleidt bedrijven in veranderingsprocessen. Dit doet ze door naast de ondernemer te staan om samen met hem stappen te zetten. Met heldere communicatie, enthousiasme en daadkracht zorgt zij voor de juiste begeleiding.

Ze is geïnteresseerd in de ondernemer als mens en wil weten wat iemand drijft. Juist doordat ze zelf is opgegroeid in een familiebedrijf boeit de dynamiek tussen generaties binnen families haar enorm. Ze zoekt altijd naar verbinding en haar focus ligt op de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.

Sinds 2003 begeleidt, traint en coacht ze vanuit die interesse ondernemers en het management. In haar werk zoekt ze naar creatieve oplossingen, komt ze met nieuwe ideeën en stelt ze zich flexibel op. Ze neemt de leiding wanneer dit nodig is, zorgt voor een gezond tempo tijdens het veranderproces, houdt van aanpakken en is zowel eerlijk als transparant. Hierdoor weten anderen precies wat ze aan haar hebben. Door haar jarenlange ervaring met zowel bedrijfsovernames als ondernemen, weet ze wat ervoor nodig is om ingrijpende veranderingen binnen bedrijven soepel te laten verlopen.

Contact: Bel 06-22912570 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van raad van toezicht Agapè en ondernemersnetwerk Interserve.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jolandaoosterom

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website