Verkoop familiebedrijf

De verkoop van een familieonderneming is in de meeste gevallen een zware beslissing. De aanleiding kan zijn het ontbreken van een opvolger, verandering in uw persoonlijk leven of iets anders. ProMissie ondersteunt u en uw familie bij zowel het besluitvormingsproces als de daadwerkelijke verkoop.

De verkoop van een onderneming is vaak een eenmalige en emotionele gebeurtenis. In onze begeleiding besteden we aandacht aan de menselijke aspecten en een maximaal draagvlak voor het besluit tot wel of niet verkopen van het familiebedrijf. Het gaat om de onderneming in de context van de familie. We gaan voor een duurzaam resultaat, waar alle betrokkenen mee verder kunnen leven.

Vanzelfsprekend is onze professionele en zorgvuldige aanpak van zowel het zakelijke als het menselijke proces. We zorgen voor een goede voorbereiding met aandacht voor het proces en de communicatie. U krijgt een persoonlijk klankboard en, in veel gevallen, de familie een eigen vertrouwenspersoon. Indien gewenst begeleiden we het familieberaad. Meer over de zakelijke aspecten van het verkoopproces leest u op deze pagina.

 

Adriaan.lr - website

Direct contact?
Adriaan Westerveld:
06-20625499
Stuur Adriaan een e-mail

Praktijkcase

Gerrit, vader en eigenaar filiaalbedrijf: “Door ProMissie kon ik weer vader zijn voor mijn zoon.”
ProMissie biedt vader en zoon houvast bij de verkoop van het familiebedrijf. Zoon Robert: “Zonder ProMissie waren mijn vader en ik steeds verder uit elkaar gegroeid en hadden we de zaak nu nog niet verkocht.”
Lees meer...

Kennisartikel

Hebben familiebedrijven toekomst? Wie wordt uw bedrijfsopvolger?
Diverse universitaire onderzoeken laten zien dat familiebedrijven ook voor een flinke uitdaging staan. De ondernemer die het bedrijf gestart is, heeft dit meestal
gedaan uit een bepaalde bevlogenheid. Maar dit wil niet automatisch zeggen dat mogelijke opvolgers in de familie dezelfde bevlogenheid of capaciteiten hebben.
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website