• Home
 • Coaching
 • Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

De dynamiek van het familiebedrijf vraagt om een andere invalshoek bij loopbaanbegeleiding. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van (jonge) familieleden in de onderneming of het ontwikkelen van medewerkers 'van het eerste uur'. Het gaat dan veelal eerder om het vinden van een nieuwe rol in het familiebedrijf of het groeien in de huidige rol, dan om hulp bij het vinden van een nieuwe betrekking.

Een loopbaanprogramma kan bestaan uit verschillende onderdelen: ondersteuning en begeleiding voor een nieuwe functie, het uitzoeken van kennis en vaardigheden, het verkennen van competenties en ontwikkelmogelijkheden, het samenstellen van een persoonlijk ontwikkel plan (POP) of het leren van specifieke (management) technieken. In sommige gevallen betreft het een vorm van management-development: de zorg voor continuïteit en kwaliteit van het management van de familieonderneming. Dan gaat het om beleid en uitvoering ten aanzien van het werven, selecteren, aanstellen, begeleiden, overplaatsen en ontwikkelen van (toekomstige) managers (en medewerkers).

Er zijn veel vormen van loopbaanbegeleiding waarbij verschillende instrumenten kunnen worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan assessments, persoonlijke coaching, loopbaanadvies, functie-onderzoek, loopbaancounseling, competentieontwikkeling, re-integratie enz.

ProMissie biedt loopbaanadvies op maat voor uw specifieke situatie. Daarvoor werkt ProMissie met een Register Loopbaanprofessional (RL) met ruime ervaring.

Rob

Direct contact?
Rob Zoutewelle:
06-54277435
Stuur Rob een e-mail

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda
    
   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.