Kees Vooijs

Kees Vooijs siteKees is een gedreven ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in verschillende directie– en managementfuncties.  Door persoonlijk leiderschap en scholing (MBA en Business Valuation) combineert hij kennis met jarenlange werkervaring. Opdrachtgevers typeren hem als betrokken, empatisch, sociaal en resultaatgericht. Naast deze kernwaarden krijgt hij veel energie om samen met ondernemers een gezamenlijk doel te bereiken: hij zet graag organisaties in beweging. 

Kees' expertise is het maken van officiële bedrijfswaarderingen voor b.v. aankoop of verkoop van een bedrijf, of voor overdracht naar de volgende generatie (BOR-regeling).

Bedrijfswaarderingen worden ook gebruikt om waardedrijvers binnen het bedrijf te activeren. Hiervoor heeft Kees een stappenplan ontwikkeld om meer waarde te creëren binnen bedrijven. Als eerste wordt er een bedrijfswaardering (1) gemaakt, vervolgens wordt er een strategieproces (2) opgestart dat wordt gebruikt om duidelijke doelen te formuleren (3). Het resultaat van deze stappen zijn duurzame opbrengsten (4) voor alle stakeholders in het bedrijf.

Kees is getrouwd met Ellen, woont in Katwijk aan zee, en samen hebben zij vier kinderen.

Contact: 06-20493064 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Linkedin
  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website