Patricia Hofman

Patricia Hofman site 2018Patricia heeft haar ervaring grotendeels opgedaan in het bankwezen. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring binnen het segment bedrijven, waarbij de focus lag op het analyseren van jaarcijfers, opstellen van financieringsaanvragen, beoordelen van ondernemingsplannen, signaleren van bedrijfsrisico’s en het opstellen van offerten en akten.

Naast deze financiële aspecten heeft Patricia nieuwe medewerkers begeleid en gecoacht zowel vakinhoudelijk als op het vlak van persoonlijke vaardigheden. Om iemand persoonlijk te zien groeien, geeft haar energie.

In de dingen die ze doet, is ze gedreven. Ze werkt vanuit de overtuiging dat in een open werkomgeving waarin iemand zowel zijn ambities als zwakkere punten mag laten zien, dit groei oplevert voor die persoon als ook voor het bedrijf. In haar communicatie is ze helder en duidelijk. Geen verborgen agenda. What you see, is what you get.

Contact: Bel 06-51983004 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/patriciahofman

 

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda
    
   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.