Patricia Hofman

Patricia Hofman site 2018Het geeft Patricia energie om individuen, teams en organisaties te begeleiden in hun ontwikkeling. Ze luistert, vraagt door en zoekt de verbinding om zo samen verder te komen. Bij organisatievraagstukken is ze het verbindingsstuk tussen het management en de medewerkers.

Haar financiële basis heeft ze opgedaan in het bankwezen, waar ze de laatste 10 jaar van haar bancaire loopbaan in het segment groot zakelijk actief is geweest. Het analyseren van jaarcijfers, opstellen van financieringsaanvragen, beoordelen van ondernemingsplannen, signaleren van bedrijfsrisico’s en het opstellen van juridische documentatie waren onderdeel van haar werkzaamheden. Naast deze financiële aspecten heeft Patricia talenten begeleid en gecoacht zowel vakinhoudelijk als op het vlak van persoonlijke vaardigheden.

Door de combinatie van haar kennis en ervaring op zowel organisatorisch als financieel vlak is ze breed inzetbaar in de begeleiding van ondernemers en ondernemingen.

In de dingen die ze doet, is ze gedreven. Ze werkt vanuit de overtuiging dat in een open werkomgeving waarin iemand zowel zijn ambities als zwakkere punten mag laten zien, dit groei oplevert voor die persoon als ook voor het bedrijf. In haar communicatie is ze helder en duidelijk. Geen verborgen agenda. What you see, is what you get.

Patricia heeft onder andere een afgeronde Post-HBO Arbeids- en organisatiepsychologie opleiding en is aanvullend geaccrediteerd voor OPQ (persoonlijkheidsassesment), het DISC persoonlijkheidsmodel van Persolog en Belbin teamrollen.

Contact: Bel 06-51983004 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/patriciahofman

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website