Piet Spruijtenburg AC RAB

Piet Spruijtenburg site 2018Piet is opgegroeid in een familiebedrijf en heeft daarna veel expertise opgebouwd op het gebied van bedrijfsoverdracht. Hij vindt het evenwicht tussen bedrijfsbelangen, familiebelangen en eigendomsbelangen. Hij is een innemende kompaan, fris en bescheiden, die zijn hart heeft verpand aan ondernemers in het familiebedrijf en hen degelijk en weloverwogen ter zijde staat.

Piet wil graag mensen en organisaties helpen bij het bereiken van hun doelen en balans in het ondernemen. Vanuit zijn financiële achtergrond heeft hij ruime ervaring opgedaan in familiebedrijven. Het is zijn dagelijks werk om snel eventuele problemen in de bedrijfsvoering te onderkennen, verbeteringen aan te dragen en ondersteuning te bieden bij het implementeren daarvan. In de loop van de jaren heeft Piet veel expertise opgebouwd met bedrijfsoverdracht en familiebedrijven. Piet is Register Adviseur Bedrijfsoverdracht (RAB) en begeleider van organisatieopstellingen. Piet heeft oog voor de verhouding tussen rationaliteit en emotie en het belang van een goede communicatie. Piet kan goed uit de voeten met vraagstukken op het gebied van opvolging, eigendom en financiën, ongeacht of het nu gaat om de inhoud, procesbegeleiding of het oplossen van conflicten.

Contact: Bel 06-22491256 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo BOBB april 2017Netwerk: Betrokken bij Ondernemende commissaris, Stichting Blauwzaam en namens ProMissie aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

LinkedIn: www.linkedin.com/in/pspruijtenburg

Twitter: www.twitter.com/pietspruijt

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda
    
   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.