Piet Spruijtenburg AC RAB

Piet Spruijtenburg site 2018Piet is opgegroeid aan de keukentafel van een familiebedrijf en heeft vervolgens in drie grote familiebedrijven ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsoverdracht. Hij zoekt steeds het evenwicht tussen bedrijfsbelangen, familiebelangen en eigendomsbelangen. Hij is innemend, verbindend, fris en bescheiden. Hij heeft zijn hart verpand aan ondernemende families en staat hen degelijk en weloverwogen ter zijde, waarbij hij er altijd naar streeft generaties te verbinden.

Zijn drijfveer is om mensen en organisaties te helpen bij het bereiken van hun doelen en de balans in het ondernemen. Vanuit zijn oorspronkelijk financiële achtergrond heeft Piet ruime ervaring opgedaan in familiebedrijven. Het is zijn dagelijks werk om snel eventuele problemen in de bedrijfsvoering te onderkennen, verbeteringen aan te dragen en ondersteuning te bieden bij het implementeren daarvan.

Piet is Register Adviseur Bedrijfsoverdracht (RAB) en begeleider van organisatieopstellingen. Hij heeft oog voor de totale context, de verhouding tussen rationaliteit en emotie en het belang van een goede communicatie. Hij kan goed uit de voeten met vraagstukken op het gebied van opvolging, familierelaties, goed bestuur, eigendom en financiën, ongeacht of het gaat om de inhoud, procesbegeleiding, sparring of het oplossen van conflicten. Vanuit zijn ervaring kan hij een goede aanvulling zijn voor een Raad van Advies, STAK of Raad van Commisarissen

Contact: Bel 06-22491256 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Stichting Blauwzaam en namens ProMissie aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

LinkedIn: www.linkedin.com/in/pspruijtenburg

Twitter: www.twitter.com/pietspruijt

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website