Instagram

24
november
2020

Opvolgen in het familiebedrijf: Romantisch of grote verantwoordelijkheid?

20190416 les 1 10. smaljpgDankzij het leerwerktraject voor potentiële opvolgers van ProMissie heeft ze meer bagage om straks de keuze voor het wel of niet opvolgen in haar familiebedrijf te maken. Het heeft haar veel gebracht, maar ze is er nog niet uit. “Andere dingen hebben nu prioriteit.” In gesprek met Lisa die onze leergang van 2019/2020 heeft gevolgd.Lees het hele artikel hier.

17
november
2020

MoederMaster: vrouwen in het familiebedrijf

720200915 les 1 collage siteOnlangs startten wij met de primeur van onze MoederMaster voor vrouwen in het familiebedrijf. Mooie bijeenkomsten met vrouwen in verschillende levensfasen en verschillende rollen, maar allemaal met een band met het familiebedrijf. Deze Master bestaat uit vier bijeenkomsten met elk een eigen thema dat in gaat op familiebedrijf, familie en communicatie. Ben jij ook vrouw in of betrokken bij een familiebedrijf en ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer info hier.

03
november
2020

Het verkoopproces – niet alleen ratio telt

variodrive1 smalAl bijna vijfentwintig jaar was Dirk Goudswaard eigenaar van VarioDrive. En toen begon het te kriebelen: als hij nog wat anders in zijn leven zou willen, dan was nu het moment! Diverse mogelijkheden passeerden de revue. Dirk is een man van geloof, dus liep zijn pad van wikken, wegen en onderzoeken in gebed. Er kwam geen briefje uit de hemel, maar uiteindelijk zijn de keuzes die gemaakt zijn, de uitkomst en de weg ernaar toe wel waar Dirk heel blij mee is. Het is de beste uitkomst is voor het bedrijf, voor zijn medewerkers en daarmee ook voor hem. Lees verder.

29
oktober
2020

Wat draagt ons leerwerktraject bij aan jouw opvolgingsproces?

20190514 les 2 11 smalAfgelopen jaar volgden drie opvolgers uit één familiebedrijf ons leerwerktraject. Ze raden het iedereen aan. Het heeft hen geholpen zicht te krijgen op wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfopvolging. Hun persoonlijke groei naar ondernemerschap heeft een enorme stimulans gekregen. Ze zijn van afwachtende opvolgers veranderd in stimulerende opvolgers. Lees het hele interview.

13
oktober
2020

Het zwarte gat

tijdschriftCollega Piet Spruijtenburg schreef een artikel over over Het zwarte gat van Michael Boogerd. Over loslaten, afstand nemen en nieuwe invulling vinden. Voor overdragende ondernemers. Lees hier verder.

16
september
2020

Leerwerktraject voor potentiele opvolgers in het familiebedrijf

20191008 les5 3 smalAls kandidaat voor opvolging in een familiebedrijf sta je voor grote keuzes en vragen. In het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging krijg je antwoord op deze vragen en verdiepen wij je kennis en vaardigheden rond het opvolgingsproces. Dat maakt je een sterke gesprekspartner en helpt bij de overdracht. Je groeit er naartoe. Meer weten? Lees hier verder.

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.