drs. Gert-Jan Verploeg

20240212 GJ Verploeg siteGert-Jan heeft een brede ervaring opgedaan. Als accountant kreeg hij affiniteit met het MKB, als zelfstandig ondernemer in zijn melkveebedrijf met het ondernemerschap en bij IGM als manager. Hij heeft met zijn voeten in de klei gestaan tijdens het managen van onstuimige groei, maar ook van moeilijke perioden. Daarbij heeft Gert-Jan heel diverse ervaring opgedaan: van praktisch (marketing, e-commerce en retail) tot beleidsmatig in reorganisaties en strategische trajecten. Hij heeft ervaring opgedaan met coöperaties en samenwerkingsverbanden. Maar het meeste heeft hij geleerd en genoten van het optrekken met ondernemers, vooral ook het delen uit ervaring of kennis. 

Gert-Jan is doelgericht en staat voor open communicatie van ondernemer tot ondernemer, waarbij elkaar goed verstaan voor hem belangrijk is en alle scenario’s op tafel komen. Hij is brutaal genoeg om ook de moeilijke vraag te stellen, maar heeft daarnaast respect voor ieders kwaliteit en inbreng.

Zijn ervaring ligt in: het beoordelen van plannen; begrotingen; strategie uitwerkingen, adviseren en verbeteren van financieel management, inrichten van organisaties, organogrammen, structuren, financieringen en begrotingen.

Contact: Bel 06-22230575 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/gert-jan-verploeg

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website