Aad van der Lem

Foto Aad 2020 siteAad is van kinds af aan betrokken geweest bij het bedrijf van zijn familie en begrijpt zowel de kracht als de uitdagingen die een familiebedrijf met zich meebrengen. Na zijn opleiding heeft Aad een aantal jaar in het buitenland gewerkt voor een Nederlandse multinational, maar hij kon de lokroep van het bedrijf van zijn eigen familie niet weerstaan. Nadat hij zich had ingekocht in het bedrijf heeft hij er zelf 13 jaar de directie gevoerd. Na een succesvolle verkoop heeft hij zich gevestigd als Interim Manager. Aad was met name actief in de agro sector, de logistiek en retail. In bijna alle gevallen betrof het familiebedrijven in een moeilijke fase waarbij het zaak was de resultaten van deze bedrijven weer op peil te krijgen, in de wetenschap dat dit alleen lukt als je de juiste mensen meekrijgt. Bedrijfsovernames, fusies, noodzakelijke saneringen en familieproblematiek waren terugkerende aspecten. Momenteel heeft hij zitting in verschillende Raden van Advies en Raden van Commissarissen.

Als bedrijfseconoom heeft Aad kennis van de financiële kant van het bedrijf maar hij schept er genoegen in juist de connectie te maken met de mensen achter en in het bedrijf. Hij houdt ervan de koe bij de hoorns te vatten, is praktisch ingesteld en resultaatgericht. Aad is een mensenmens die op alle niveaus met mensen kan en wil communiceren. Het is zijn ambitie ondernemers te helpen hun bedrijf goed te runnen in harmonie met hun familie en medewerkers.

Contact: Bel 06-53827140 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/aad-van-der-lem

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website