28
september
2017

Geslaagde Estafette bijeenkomst 'Waardenoverdracht tussen generaties'

ProMissie Estafette 26 9 2017 4 Afgelopen dinsdag hebben wij wederom een bijzondere Estafette bijeenkomst gehad. We waren te gast bij de familie Van der Schans van Zuivelbedrijf Den Eelder in Well. Sinds 1983 maken Ernst en Jacomine van der Schans zuivelproducten die dicht bij de natuur blijven. 
Naast de kennismaking met dit mooie familiebedrijf, was er in deze familiebedrijvennetwerk bijeenkomst een interactieve workshop met het onderwerp 'Waardenoverdracht tussen generaties'

22
juni
2017

Uitnodiging Estafette bijeenkomst 26-09-2017

DenEelder zuivel karnemelkpakken 1140x60026-09-2017 staat er weer een bijeenkomst gepland van het familiebedrijvennetwerk ProMissie Estafette. Het thema van deze bijeenkomst is 'Waardenoverdracht familiebedrijven: nieuwe generaties, andere wereld'.
Familiewaarden zijn belangrijk voor de prestaties van familiebedrijven. Ze versterken de identiteit van het bedrijf. Daarmee zorgen ze voor betrokkenheid en loyaliteit van werknemers, klanten, leveranciers en de gemeenschap. Wat zijn deze waarden? En hoe draag je ze over?

22
mei
2017

Kennisbijeenkomst 4 juli 2017: Bedrijfsoverdracht is met name relationeel.

Werkgroep Blauwzaam organiseert een duurzame familiebedrijven kennisbijeenkomst.

Tegenover de natuurlijke rust van ons gebied ervaren we een sterk veranderende wereld: opkomst van webshops, nieuwe en veranderende distributiekanalen, schaarste van grondstoffen, wegzakken van vertrouwen (normen/waarden) in bedrijven en overheid, toetreding innovatieve nieuwe generaties, snelle technologische ontwikkelingen etc.

06
april
2017

Nieuwsbrief voorjaar 2017

In deze nieuwsbrief aandacht voor:
-  Weet hoe je compagnon in elkaar zit, anders blijf je de dingen zien vanuit je eigen referentiekader
-  Het succesvolle team
-  ProMissie Groene Hart
-  Congres familiebedrijven 
-  Nieuwe teamleden ProMissie
-  Leerwerktraject voor jonge opvolgers in een familiebedrijf

30
maart
2017

Congres 'Ondernemende families: hoe regelen zij hun opvolging?'

UITNODIGING Congres ‘Ondernemende families: hoe regelen zij hun opvolging?’ 12 mei 2017

Dit congres is speciaal voor ondernemende families en externe managers in het familiebedrijf. Het wordt voor u georganiseerd door Hogeschool Utrecht en ProMissie in samenwerking met AFAS in Leusden.

03
oktober
2016

Alex Verbruggen draagt het stokje over

Verbruggen stokje wordt overgedragenVrijdag 30 september was het feest bij Verbruggen Palletizing Solutions. En daar waren maar liefst drie aanleidingen voor. Alex Verbruggen droeg formeel het stokje over aan de volgende generatie, het bedrijf bestond 25 jaar en ‘last but not least’ was het pand gerenoveerd.

20
september
2016

Alleen ga je snel, samen kom je verder!

Dat is waar Jolanda Oosterom in gelooft. Per 1 oktober 2016 sluit zij zich aan als partner bij ProMissie. Na 13 jaar zelfstandig ondernemen met J&O bedrijfsontwikkeling, is ze dan ook blij dat ze deze samenwerking aangaat met ProMissie. En wij zijn blij dat Jolanda deel uit gaat maken van ProMissie-team!

02
september
2016

Interview 'Bedrijfsoverdracht, neem er de tijd voor'

M.Verbruggen'ProMissie bracht de juridische- en financiële kant van de overdracht in beeld, zoals de waarde van het bedrijf en het vastgoed en de groeiprognoses. Verder is er naar de persoonlijke kwaliteiten gekeken, want je moet ook de juiste  mensen op de juiste plaats hebben om een overdracht te laten slagen.', aldus Maarten Verbruggen van Verbruggen Palletizing in Emmeloord.

11
juli
2016

PERSBERICHT 'Leerwerktraject voor jonge opvolgers in een familiebedrijf'

ProMissie Leerwerktraject 2016 1“Ik koos ervoor om deel te nemen aan het leerwerktraject, omdat ik nog niet zeker wist of ik mijn vader wel wilde opvolgen. Ik twijfelde of het ondernemerschap wel wat voor mij zou zijn, vooral vanwege de ondernemersrisico’s. Daar wilde ik eerst meer duidelijkheid in krijgen. En ondanks dat we pas halverwege het jaar zijn, ben ik door dit leerwerktraject nu al een stap dichter bij de overname van het bedrijf gekomen. Iets wat ik echt nooit gedacht had! De overname leek eerst een ‘big thing’, maar nu groei ik er stapje voor stapje naar toe" aldus Marjolein Vermeer, deelnemer aan het leerwerktraject 2016.

08
juli
2016

Nieuwsbrief zomer 2016

In deze nieuwsbrief aandacht voor:
-  Joint Venture Ekocups.nl
-  Kun je te positief over je kind als opvolger zijn?
-  De verkoop van uw bedrijf, wat komt daarbij kijken?
-  Introductie Jolanda Oosterom 
-  Bedrijfsbezoek Kooiman Apparatenbouw
-  Leerwerktraject voor jonge opvolgers in een familiebedrijf

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda
    
   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.