• Home
 • Nieuws
 • Kennisbijeenkomst 4 juli 2017: Bedrijfsoverdracht is met name relationeel.
22
mei
2017

Kennisbijeenkomst 4 juli 2017: Bedrijfsoverdracht is met name relationeel.

Werkgroep Blauwzaam organiseert een duurzame familiebedrijven kennisbijeenkomst.

Tegenover de natuurlijke rust van ons gebied ervaren we een sterk veranderende wereld: opkomst van webshops, nieuwe en veranderende distributiekanalen, schaarste van grondstoffen, wegzakken van vertrouwen (normen/waarden) in bedrijven en overheid, toetreding innovatieve nieuwe generaties, snelle technologische ontwikkelingen etc.

Hoe gaan we als regionale familiebedrijven hiermee om? Kunnen we als familie, aandeelhouder en als bedrijf met deze ontwikkelingen mee-ontwikkelen? Nemen we even de tijd om vanuit de hectiek en de “waan van de dag” naar onze veranderende omgeving en eigen waarden te kijken? Juist op het punt van naderende bedrijfsoverdracht op korte dan wel lange termijn. Dit gaat verder dan fiscale, financiële dan wel juridische aspecten en is wellicht ook belangrijker.

Tijdens een “rondetafel-meeting” willen we op bovengenoemde onderwerpen ingaan. Deze kennisbijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 4 juli a.s.
Meer informatie over de bijeenkomst vindt u hier.

De kennissessie is bedoeld voor (potentiële) eigenaren van familiebedrijven en wordt verzorgd door leden van de Blauwzaam werkgroep Familiebedrijven.

De (beperkte) inschrijving staat open voor maximaal 20 personen. De deelnemers worden op volgorde van binnenkomt ingeschreven. 
Opgeven voor deelname kan, voor 17 juni 2017, via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Piet Spruijtenburg & Tamme de Vries van ProMissie zijn actief betrokken bij Stichting Blauwzaam.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.