07
mei
2019

Ronde Tafel lunch voor ondernemers

blur brainstorming chatting 1881333 siteAls overdrager in een familiebedrijf denk je na over vragen als: Hoe maak ik bedrijfsoverdracht bespreekbaar? Zijn mijn kinderen wel geschikt? Als ouder wil je je kinderen niet teveel onder druk zetten. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen om bedrijfsopvolging bespreekbaar te maken. Maar hoe pak je dat dan aan?

 

ProMissie organiseert speciaal voor directeuren, aandeelhouders en hun echtgenotes van familiebedrijven ronde tafel gesprekken. In een informele sfeer onder het genot van een verzorgde lunch samen met andere familiebedrijven in gesprek over bedrijfsopvolging en andere onderwerpen die leven bij familiebedrijven.

Een familiebedrijfsadviseur van ProMissie zal hierbij aanwezig zijn om vragen te kunnen beantwoorden die hij/zij tegenkomt vanuit praktijk.

We nodigen u van harte uit voor dit ronde tafel gesprek. Locatie: Dorpsstraat 92 te Bunschoten. Tijdstip: 12:00 – 14:00. Lunch inbegrepen. Omdat wij het belangrijk vinden dat familiebedrijven ervaringen uitwisselen, krijgt u de lunch van ons. Geeft u wel even aan of u komt? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en het aantal personen.

Ronde Tafel lunches in 2020:
*maandag 2 maart

Piet.lr - websiteDirect contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail
  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda
    
   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.