• Home
 • Nieuws
 • ProMissie spreekt op bijeenkomst De Ondernemende Commissaris
13
oktober
2015

ProMissie spreekt op bijeenkomst De Ondernemende Commissaris

22 oktober 2015 zal Piet Spruijtenburg van ProMissie spreken op een HUB-bijeenkomst van De Ondernemende Commissaris in Utrecht. Het onderwerp zal zijn 'bedrijfsoverdracht'.

De Ondernemende Commissaris heeft haar leden als volgt voor deze bijeenkomst uitgenodigd:

Bedrijfsoverdracht -Woensdag 22 oktober 15.00-20.00 uur  
Bij de overdracht van een onderneming komt veel kijken. Het is geen dagelijkse bezigheid maar uiteindelijk raakt iedere ondernemer er een keer bij betrokken. Overdracht binnen de familie of overdracht naar een opvolger buiten de onderneming.

Dat laatste heeft uiteindelijk Hans Rolloos en zijn broer gedaan: het familiebedrijf verkocht aan een externe partij. En er bewust voor gekozen om het bedrijf niet over te dragen binnen de familie.

Op 22 oktober gaan we in gesprek over bedrijfsoverdracht met Hans Rolloos en Piet Spruijtenburg, beiden gewaardeerde HUB-leden. Hans als ondernemer die onlangs zijn bedrijf verkocht. Wat waren zijn overwegingen? Welke keuzes heeft hij gemaakt? Hoe is het proces verlopen? Wat ging goed? Wat zou hij een volgende keer anders doen? Van welke 'blauwe plekken' kunnen wij leren?

Piet is partner bij ProMissie, een bureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht. Als expert reflecteert hij op het verkoopproces van Hans en deelt zijn ervaringen over bedrijfsoverdracht in het algemeen: de weg er naar toe, het proces van overdracht en de periode daarna.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van De Ondernemende Commissaris.
Voor meer informatie over De Ondernemende Commissaris, klik hier.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.