• Home
  • Nieuws
  • ProMissie Estafette bijeenkomst 'Branding in het Familiebedrijf'
25
maart
2015

ProMissie Estafette bijeenkomst 'Branding in het Familiebedrijf'

Afgelopen dinsdag hebben wij een inspirerende Estafette (familiebedrijven netwerk) bijeenkomst gehad bij Newasco De Hoop in Amersfoort.

We werden gastvrij ontvangen door Marc Nieuwland, 4e generatie in het familiebedrijf Newasco de Hoop.  Na de rondleiding door de wasserij en een introductie door Marc Nieuwland, was er een interactieve thema-workshop over 'Branding in het Familiebedrijf' door brandfabric. Dat genoeg stof tot nadenken gaf voor zowel de 'oudere generatie' (de overdragers) als de 'jongere generatie' (de opvolgers).  Vervolgens was er gelegenheid tot netwerken en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.

De volgende ProMissie Estafette bijeenkomst zal gehouden worden in het najaar van 2015. Mis hem niet! Alvast aanmelden kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

    • Onze vestigingen

      Stationsweg 35, Sliedrecht

      Dorpsstraat 92 Bunschoten

      Herenstraat 52 Rhenen

      Graaf Florisweg 135 Gouda

      Contact: 085-8771690
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Contactpagina

    • Volg ons

      Neem contact met ons op

Button website