Een duurzame relatie tussen ondernemer en adviseur.

Global Flexibels 01Wat is de toegevoegde waarde van een adviseur voor jou als ondernemer? En hoe ziet zo’n adviestraject eruit? Gaat het om een afgebakend project of kan het ook een langer traject zijn, waarbij de adviseur meer deel wordt van het bedrijf? Bij ProMissie noemen we dat een duurzame relatie. Het mooie van lang samen optrekken is dat een adviseur zowel jou als ondernemer als je bedrijf echt goed leert kennen en je daarmee nog beter kan adviseren in het belang van het bedrijf. Lees hier meer over hoe andere ondernemers onze duurzaam samen optrekken waarderen. 

Kun je mij helpen?
Bert Verheij, voormalig eigenaar van Global Flexibles Europe, en Adriaan Westerveld, partner en senior adviseur van ProMissie, kennen elkaar al jaren. De heren ontmoetten elkaar op een bijeenkomst van CBMC. Ze raakten aan de praat en al snel merkte Bert hoe Adriaan zich hecht aan mensen en hen met hun bedrijven graag verder wil helpen. Adriaan bood hem een vrijblijvend gesprek aan. Bert vertelt: ”Ik kon mij op dat moment geen adviestraject veroorloven en dus heb ik de boot afgehouden In 2005 heb ik Adriaan toch gebeld. Kun je mij helpen? Hoe gaan we hier een succesvol, winstgevend bedrijf van maken?” Adriaan heeft vervolgens Global Flexibles doorgelicht en in kaart gebracht hoe de zaken ervoor stonden.

Tegen het licht
Vervolgens hebben Bert en Adriaan alle processen binnen het bedrijf tegen het licht gehouden. ”We zijn anders gaan ondernemen,” zegt Bert. Adriaan heeft Bert geholpen met zijn bedrijfsvoering op het gebied van commercie, management en financiën. “Sinds het gesprek in 2005 is Adriaan betrokken geweest bij Global Flexibles. Een duurzame relatie waarin Adriaan voor mij een spiegel is geweest in alle vraagstukken die voorbijkwamen.”

Een volgende fase
In 2017 maakte Bert samen met Adriaan de keuze om te gaan bouwen ààn het bedrijf in plaats van bouwen ìn het bedrijf. “De klant kocht folie bij Bert Verheij , en dit moest gaan verschuiven naar kopen bij Global Flexibles. Hierdoor kon ik me meer gaan richten op het bedenken en innoveren van duurzame, recyclebare foliecombinaties.” Ook kon door het bouwen aan het bedrijf meer focus gelegd worden op het verkrijgen van een goede marktpositie. Global Flexibles is een financieel gezond en sterk bedrijf, met duurzame relaties op het gebied van personeel, klanten en leveranciers. Dat maakte Global Flexibles, maar ook Bert, klaar voor de volgende stap. Samen met Adriaan ging hij op zoek naar een overnamekandidaat die Global Flexibles verder kon laten groeien. Een volgende fase in het adviseurschap.

Ben je benieuwd hoe Bert samen met ProMissie deze overnamekandidaat vond? Lees er hier meer over. Wil jij ook graag dat er eens iemand met je meedenkt? Wij doen dat graag. Maak vrijblijvend een afspraak met Adriaan Westerveld. Of neem contact met ons op.
  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website