04
juli
2018

Blauwzaam

BlauwzaamProMissie is sinds 2014 betrokken bij de werkgroep familiebedrijven van Stichting Blauwzaam. De werkgroep wil een actieve bijdrage leveren aan het voortbestaan van familiebedrijven en daarmee aan de duurzame vitaliteit van de regio Alblasserwaard/Vijfherenlanden.

Op 19 september organiseert de werkgroep familiebedrijven een bijeenkomst over “Emotie en Communicatie in het familiebedrijf”. Het is een uitdaging om als familie goed met elkaar te communiceren. Dit is natuurlijk voor elke familie van toepassing, maar juist voor ondernemende families staat er veel op het spel. Miscommunicatie/mismoetingen tussen familieleden kunnen vergaande gevolgen hebben voor het succes van het bedrijf en de harmonie in de familie. Hoe wordt er van oudsher in de familie gecommuniceerd? Hoe gaan we om met meningsverschillen? Welke patronen zijn er zichtbaar en wat voor effect hebben die patronen? En hoe verander je die patronen en kan je tot effectieve communicatie komen?

Tijdens een ontmoetings-/inspiratiebijeenkomst specifiek georganiseerd voor familieleden van familiebedrijven wordt er op bovengenoemde onderwerpen ingaan. De bijeenkomst start 19:30 en vind plaats bij Den Hartog B.V., Wilgenweg 4, Groot-Ammers. Voor meer informatie ga naar de website of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Piet.lr - website
Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail
  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda
    
   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

          

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.