20
september
2016

Alleen ga je snel, samen kom je verder!

Dat is waar Jolanda Oosterom in gelooft. Per 1 oktober 2016 sluit zij zich aan als partner bij ProMissie. Na 13 jaar zelfstandig ondernemen met J&O bedrijfsontwikkeling, is ze dan ook blij dat ze deze samenwerking aangaat met ProMissie. En wij zijn blij dat Jolanda deel uit gaat maken van ProMissie-team!

Samen kom je verderJolanda's bedrijf gaat op in ProMissie, maar haar dienstverlening blijft hetzelfde met het enige verschil dat ze vanaf nu ook gebruik kan maken van de specialistische kennis van ProMissie-collega’s en de ProMissie-collega's gebruik kan maken van de expertise van Jolanda.

Klik hier voor de nieuwsbrief die Jolanda naar haar relaties gestuurd heeft, om hen om de hoogte te stellen van deze samenwerking.

Meer weten over Jolanda, klik dan hier.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.