03
oktober
2016

Alex Verbruggen draagt het stokje over

Verbruggen stokje wordt overgedragenVrijdag 30 september was het feest bij Verbruggen Palletizing Solutions. En daar waren maar liefst drie aanleidingen voor. Alex Verbruggen droeg formeel het stokje over aan de volgende generatie, het bedrijf bestond 25 jaar en ‘last but not least’ was het pand gerenoveerd.

Verbruggen het nieuwe management500 Mensen bezoeken het nieuwe pand
Maarten Verbruggen blikt tevreden terug op de open dag. “Ik denk dat er wel 500 mensen geweest zijn, hoofdzakelijk leveranciers. Het was een dag met een gouden randje en het was geweldig om met zoveel relaties van gedachten te wisselen. Ook intern hebben we de plannen voor de komende jaren toegelicht. Van nieuwe toetreder in de markt zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van het palletiseren van moeilijk stapelbare producten met vier kantoren wereldwijd en we hebben er alle vertrouwen in om ook de volgende slag te kunnen maken.”

Verbruggen dankwoord aan de oudersBlik op de komende jaren
“Mijn vader Alex zal de komende jaren zeker binnen het bedrijf actief blijven, maar dan vooral in de pioniersrol, die hem ook goed ligt. Hij heeft een mooi fundament onder het bedrijf gelegd en aan ons is het nu om in de volgende versnelling door te gaan. Voor het personeel verandert er van vrijdag op maandag niets, maar we staan als bedrijf niet stil. De komende jaren gaan we door met het veroveren van nieuwe markten, bedenken van innovatieve oplossingen en moderniseren van de palletizers. Er is zeker uitbreiding in ons productportfolio te verwachten, al zit de AGF in onze genen en zal dat zeker de belangrijkste markt blijven. Maar ook in andere sectoren, zoals bijvoorbeeld kaas en diervoeding, zien we vraag ontstaan naar naar complete modulaire high-tech lijnen voorzien van zelfontwikkelde besturingen voor elke toepassing. Wij zijn er klaar voor”, besluit Maarten.

Verbruggen ProMissie aan het woordProMissie
Adriaan Westerveld van ProMissie heeft de familie Verbruggen en het nieuwe management begeleid in het overdrachtsproces. Bij deze dag aanwezig mogen zijn, wat mogen delen over het proces naar deze dag toe, is een prachtig sluitstuk op een mooi overdracht.  

Weten hoe vader, Alex Verbruggen, terugkijkt op het proces? Lees hier het interview met Alex Verbruggen.

  

 

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.