Van de andere kant bekeken

globalflexibles dimensioCaspar Jacobs (eigenaar van Dimensio) is sinds begin dit jaar eigenaar van Global Flexibles een bedrijf dat in 1994 is opgericht door Bert Verheij. ProMissie begeleide Bert en Global Flexibels in dit proces. Hoe dit niet-familiaireoverdrachtsproces eruit heeft gezien lees je hier. Wij spraken Caspar Jacobs over hoe hij het proces met ProMissie heeft ervaren.

De match zit hem in duurzame relaties
“De keuze voor overname maak je alleen als je zeker weet dat je met de juiste partij aan tafel zit. Bij het eerste gesprek met Caspar wist ik al dat het goed was,” vertelt Bert. De match tussen beide heren zit hem in ‘duurzame relaties’ die voor hun beiden van groot belang zijn bij alle (zakelijke) keuzes die ze maken. Concreet betekent dit: de mens staat centraal bij het aangaan van duurzame relaties met personeel, leverancier en klanten. Maar het betekent ook duurzame keuzes maken gericht op het welzijn van de aarde.

Caspar Jacobs leerde Adriaan Westerveld, partner en adviseur van ProMissie kennen doordat Adriaan Bert Verheij begeleide in de verkoop van Global Flexibles. (Hoe Bert de begeleiding van Adriaan heeft ervaren kun je hier lezen).

De mens centraal
Bij ProMissie staat net als bij Global Flexibles en Dimensio de mens centraal. Dit merkte Caspar al in de eerste kennismaking met ProMissie. (Lees hier meer over de kernwaarden van ProMissie). “Ik voelde: dit zit wel goed,” geeft Caspar aan. “Natuurlijk is het zakelijk, maar de begeleiding van ProMissie was heel persoonlijk.”

Betrouwbaarheid & transparantie
Betrouwbaarheid en transparantie waren kenmerkend voor het gehele proces. Caspar geeft aan: “Bij ProMissie zit veel kennis. En daarbij is er oog voor de mens en oog voor de onderneming, dat geeft een betrouwbaar gevoel.” In het begin van het proces werden de verwachtingen over en weer duidelijk gemaakt en op elkaar afgestemd, zodat dat open was.

Flexibiliteit en snelheid
De prettige samenwerking tussen ProMissie, Bert en Caspar zorgde er ook voor dat het proces relatief snel is verlopen. “Een vlot proces kan alleen maar als je goed en prettig samenwerkt en als er vertrouwen is,” geeft Caspar aan. Wil je graag met iemand sparren over de waarden in jouw bedrijf of de werkwijze van ProMissie. Neem dan contact met ons op.
  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website