Bert, ondernemer: "Er is een samenwerking met een mooie formule ontstaan."

Wanneer je als vrienden besluit samen te gaan werken, is het van belang juiste afspraken te maken. Daarom besloten Bert en Henri om Adriaan Westerveld van Promissie Eemland in te schakelen om de samenwerking  en het plan goed in kaart te brengen.

Afgelopen week hebben Bert en Henri hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met het oog op verdere uitbouw van het concept Ekocups.nl.

Samenwerking
Ekocups.nl produceert full colour bedrukte kartonnen bekers voor de zakelijke en particuliere markt. Henri en Bert voorzien een verdere groei van het bedrijf, daarom slaan ze de handen ineen. "De kracht van het concept van Ekocups.nl is dat we snel en efficiënt kunnen reageren op de vraag in de markt tegen zeer concurrerende prijzen", zegt Henri. "Ik geloof sterk in de kracht van communicatie op kartonnen koffiebekers en heb hierover veel gesprekken gehad met Henri. Ook hij had daar heel goede ideeën over en toen hebben we met begeleiding van Adriaan Westerveld van ProMissie Eemland de joint venture vorm gegeven. Donderdag 31 mei hebben we onze samenwerking op papier bekrachtigd", aldus Bert, die nu mede-eigenaar is van het schitterende concept.

Joint venture PapercupsJoint venture
Bert blikt terug op de tot stand koming van de samenwerking: "Toen Henri en ik gingen praten over de mogelijkheden van ons product in de markt, realiseerden we meer en meer dat het een succesvol concept kon worden. Natuurlijk kan je samen enthousiast zijn en kansen zien in een product waar je beiden kennis van hebt. Dat is prachtig, maar uiteindelijk moest het wel vorm gaan krijgen als een goede onderneming, een joint venture. Henri en ik kennen elkaar al jaren, maar samen in een nieuwe onderneming betekent tegelijkertijd dat er een andere dimensie komt in de jarenlange vriendschap. Het is dus van groot belang dat je weloverwogen de juiste afspraken maakt. Het is belangrijk te zien wie wie is in de nieuwe club, te onderkennen welke sterke en zwakke punten er zijn." Bert en Henri besloten Adriaan Westerveld van Promissie Eemland in te schakelen om de samenwerking  en het plan goed in kaart te brengen.  "Adriaan heeft ons hierin op een zeer adequate wijze ondersteund; kijkend en analyserend vanaf de buitenkant" vervolgt Bert. "Vervolgens hebben we samen met Adriaan een duidelijk bedrijfsprofiel en businessplan ontwikkeld. Het waren zeer leerzame bijeenkomsten, waaruit een mooie formule is ontstaan. Adriaan ging nergens aan voorbij. Alle afspraken die we hebben gemaakt zijn in goed geformuleerde overeenkomsten door Adriaan vastgelegd. Verder heeft hij ons begeleid in de hele opzet van Papercups BV met het concept Ekocups.nl."

Ekocups
Henri vervolgt enthousiast: "Gemak en snelheid voor de klant staan centraal bij Ekocups.nl. Daarom werd een prachtig programma geschreven, waardoor men zelf met enkele simpele handelingen de eigen koffiebeker kan ontwerpen, zowel bedrijven als particulieren. Dat programma is inmiddels toegevoegd op onze website. Geweldig toch?!"

"Door de zeer efficiënte productiemethode kunnen we charges maken vanaf 100 stuks, haarscherp full colour bedrukt tegen zeer concurrerende prijzen. Voor de zakelijk markt ontwerpen wij, indien dat wenselijk is, ook zelf" voegt Bert er tenslotte aan toe. "De klanten zijn razend enthousiast over de kwaliteit en de snelle leveringen"

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website