Paul Hofstede

Paul 2017 sitePaul is opgegroeid in een ondernemende familie. Na zijn studie bedrijfskunde werd zijn vader ernstig ziek en heeft hij hem opgevolgd in leiding, zeggenschap en eigendom van het familiebedrijf. Gedurende deze periode van zijn leven heeft Paul ervaring opgedaan met de typische kenmerken en dynamieken van familiebedrijven. Na de verkoop van het familiebedrijf is hij zijn opgedane ervaring, inzichten en kennis gaan delen met andere ondernemers, als adviseur familiebedrijven.

Paul vindt het belangrijk dat er balans is tussen enerzijds de continuïteit van het bedrijf en anderzijds de harmonie binnen de familie. Dit staat altijd centraal in zijn advisering aan eigenaren van familiebedrijven, leden van ondernemende families, directies en/of andere stakeholders. Hij herkent de individuele, familiaire en bedrijfsbelangen snel en weet goed om te gaan met de emotionele- en rationele thema’s die leven. Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht en conflictsituaties zijn dan ook vraagstukken waar hij graag en vol enthousiasme aan werkt.

Contact: Bel 06-53266159 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Medeoprichter van het Gelders Familiebedrijven Gilde

LinkedIn: www.linkedin.com/in/paul-hofstede

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.