Daniël van Weelden

Daniel 25pct siteDaniël heeft ruim 10 jaar ervaring in de accountancy, waar hij diverse familiebedrijven van dienst is geweest. Daarnaast heeft hij ruim twee jaar als controller gewerkt bij een snelgroeiend familiebedrijf. In deze periode is zijn interesse gewekt voor de dynamiek binnen het familiebedrijf. In 2020 heeft Daniël de keuze gemaakt om als zelfstandige verder te gaan binnen het bedrijf van zijn partner Jacobine van Weelden. Samen staan zij klaar om ondernemers van advies te voorzien.

Daniël heeft een afgeronde post-HBO opleiding Accountancy en daarnaast een fiscale opleiding. Hij is analytisch ingesteld, heeft een groot cijfermatig inzicht en een brede interesse. Hij houdt van aanpakken en is sterk in het uitwerken van waarderingen en financiële vraagstukken. Hij heeft een brede economische kennis en houdt zich graag op de hoogte middels vakliteratuur.

Drijfveren zijn eerlijkheid, duidelijkheid en harmonie. Daniël is betrokken op de economische en maatschappelijke ontwikkelingen om ons heen en staat altijd klaar om te helpen waar nodig en mogelijk.

Contact: Bel 06-45189898 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van een ondernemersnetwerk

LinkedIn: www.linkedin.com/in/dvweelden

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Zuid-Veluwe
   Molenparkweg 30-A Lunteren

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.